Kadınlardan Başkan Yurdakul'a, ziyaret

Malkara Sağlamtaş ve Çınarlıdere Mahallesi'nde ikamet eden kadınlar Malkara Belediye Binası'na gelerek, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Yurdakul, Mal

GÜNDEM 22.02.2019 13:28:00 0
Kadınlardan Başkan Yurdakul

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Sağlamtaş ve Çınarlıdere Mahallesi’nde ikamet eden kadınları Belediye Meclis Odasında ağırladı. Ziyarette Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük de yer aldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Sağlamtaş ve Çınarlıdere Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar ziyaretten önce, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin Malkara’da tamamladığı ve devam eden yatırımlarını gezerek bilgi sahibi oldular. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ve Malkara Belediyesi’nin Malkara’da tamamladığı, devam eden çalışmaları ile yatırımları hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “ Tanıtım gezilerine gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ederim” dedi. Sağlamtaş ve Çınarlıdere Mahallesi’nde ikamet eden kadınlar, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a Malkara’ya kazandırdığı yatırımlar için teşekkür etti.

 

Haber/ Yakup KARATEPE