90. kuruluş yıl dönümünde bir araya geldiler

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi 90'ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Düzenlenen törende Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir

GÜNDEM 19.02.2019 14:12:00 0
90. kuruluş yıl dönümünde bir araya geldiler

Süleymanpaşa Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi Başkan ve üyeleri, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTILAR

 

Saygı Duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan çelenk sunma töreni günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile devam etti. Burada bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Türkiye Yardım Sevenler Derneği'nin kuruluş yıldönümünü tebrik ettiğini belirterek, "Türkiye Yardım Sevenler Derneği, benim çalışmalarını yakından takip ettiğim bir dernek. Ne kadar önemli çalışmalara imza attığınızı, nasıl büyük bir çaba ile çalıştığınızı biliyorum. Derneğin yönetim ve üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Tekirdağ Şubesi Kuruluş Yıldönümü çelenk sunma töreni, yapılan konuşmaların ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile sona erdi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK