Hikayeleri ölümsüzleştirildi

Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan videoda,  evliliklerini ve anılarını paylaşan çiftlerin konuşmaları görüntülü kayıt altına alınarak mutlu evlilik hikayeleri ölümsüzleştirildi.

GÜNDEM 15.02.2019 15:57:00 0
Hikayeleri ölümsüzleştirildi

Kapaklı Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ‘Eskimeyen Aşklar’ projesi kapsamında çeşitli mahallelerde yaşayan ve uzun yıllardır birlikteliklerini sürdüren çiftler evlerinde ziyaret edilerek, çiftlerin konuşmaları video haline getirildi.

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Zaman akıp geçse de eskimeyen aşkların olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Sevginin bir ömürlük olduğunu, aradan geçen yıllara rağmen ilk günkü sevgi ve saygı ile yaşamaya devam ettikleri anılarını bizimle paylaşan, bize kalplerini açıp evlerine kabul eden kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Türkiye’mizin 81 ilinden gelen vatandaşlarımızla biz büyük bir aileyiz. İyi ki varsınız” dedi.

 

AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, videonun hazırlanmasında emeği geçen aileleri akşam yemeğinde ağırladı. Konukları ile birlikte hazırlanan videoyu izleyen Mandalı, onlara günün anısına çeşitli hediyeler de verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ