ÇEMYO Müdürü Uzun'dan tanışma ziyareti

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine başlayan Çorlu Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı Başkan

GÜNDEM 15.02.2019 15:48:00 0
ÇEMYO Müdürü Uzun

ÇEMYO Müdürü Uzun’u makamında ağırlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Üniversite sanayi işbirliğinin önemine dikkat çeken Doç. Dr. Erdinç Uzun da “Uygulamalı eğitim-öğretim çok önemli. Üniversite sanayi işbirliğinin arttırılması ve inovatif projeler ile yüksekokulu iyi bir noktaya taşımaya çalışacağız” dedi.

 

 

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Uzun, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli’yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömercikli, Uzun’un yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek kendisine görevinde başarılar diledi. Amaçlarının ülkeye, millete hizmet etmek olduğunu söyleyen Doç.Dr. Erdinç Uzun “Çerkezköy her anlamda gelişmekte olan bir ilçedir. Sizler de bizim için huzur ve güvelik noktasında cansiperane görev yapıyorsunuz. Allah vatan için milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ