Belediyeden Sevgililer Günü konseri

Edirne Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlenen konserde Bora Duran ve Yeni Türkü sahne aldı.

GÜNDEM 15.02.2019 15:33:00 0
Belediyeden Sevgililer Günü konseri

Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen konserde ilk olarak Bora Duran sahneye çıkarak şarkılarını Edirne’deki hayranları için seslendirdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve eşi Esra Gürkan da şarkılara eşlik etti.

 

“SANAT OLMADAN ÜLKE GELECEK YILLARA TAŞINMAZ”

 

Konserin ardından sahneye çıkarak Bora Duran’a çiçek takdim eden Recep Gürkan, “Böylesine önemli bir günde, sevgi gününde Edirne’de olması bizim için çok anlamlıydı. Bora gibi Cumhuriyet’in sanatçılarıyla, Atatürk’ün evlatlarıyla gurur duyuyoruz. İyi ki varlar. Bir ülkeye bir şehre; evet yollar, peyzaj, mimari gereklidir, ama sanat ve kültür olmadan bir ülke gelecek yıllara taşınmaz. O yüzden ‘hep sanat, kültür’ dedik, demeye devam edeceğiz. Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun Edirne. Seni Seviyorum” dedi.

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Daha sonra sahneye ünlü grup Yeni Türkü çıktı. Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu konserine “Sevgili Günü’nde herkesi sevgiyle selamlıyoruz. Merhaba Edirne” diyerek başladı. Başkan Gürkan, Edirnelilere muhteşem bir gece yaşatan Yeni Türkü’ye eşi Esra Gürkan ile birlikte çiçek takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ