Cilt bakımı lüks değil bir ihtiyaç

Kapaklı'da kısa süre önce faaliyete geçen Duyguca Güzellik Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte çekilişle müşterilerine dermapen işlemi, mezotoropi işlemi,

GÜNDEM 15.02.2019 14:40:00 0
Cilt bakımı lüks değil bir ihtiyaç

İşyeri sahibi Duygu Bengül, Osman Mandalı İş Merkezi Kat 4’deki işyerinde düzenlenen etkinlikte müşterilerini ağırladı. AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları ilçe eski Başkanı Nuran Yeşil ve güzellik merkezi müşterilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Duyguca Güzellik Merkezi Sahibi ve Uzman Estetisyen Duygu Bengül, yaklaşık 6 yıl önce bu sektöre girdiğini, eğitimini tamamladıktan sonra bu sektörde kendini geliştirmek adına staj yapmaya karar verdiğini, klinikte yaptığı stajın ardından eğitimde öğrendiklerini uygulamalı olarak geliştirme imkanı bulduğunu belirtti. Daha önceki iş tecrübelerinde adını duyurmayı başardığını, sadece Çerkezköy değil; Çorlu, Saray ve Vize gibi komşu ilçelerin yanı sıra Almanya, Fransa gibi ülkelerden de müşteri çekmeyi başardığını söyleyen Bengül, Kapaklı’da ‘Güzellik Merkezi’ne olan ilginin yoğun olduğunu, sektörün Kapaklı’ya bir güzellik merkezi gerektiğini düşünerek işyerinin açılışını yaptığını belirtti.

 

 

 

 

ESTETİK VE CİLT BAKIMI

 

Kendileri için en önemli faktörün müşteri memnuniyeti olduğunu dile getiren Bengül, estetik ve cilt bakımı hakkında da konuştu. Estetik ve cilt bakımının sağlık açısından bir ihtiyaç olduğunu kaydeden Bengül, “Son yıllarda insanlarımızın daha çok bilinçli olması ile birlikte estetiğe ve güzellik merkezlerine olan ilgi arttı. Kadınlarımız daha çok bilinçlendi ve onlarla birlikte erkekler de bu konuda bilinç sahibi oldu. Artık bir cilt bakımına ‘lüks’ diyemeyiz, bu aslında bir ihtiyaçtır. Tüm çevresel faktörlere maruz kalan yüzümüzün, sağlıklı olması için bakıma ihtiyacı var” dedi.

 

ERKEKLER DE CİLT SORUNLARIYLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR

 

Bengül, erkeklerin de en az kadınlar kadar cilt sorunları ile karşı karşıya kaldığını ifade ederek “Biz burada insanların sağlığına kavuşmasına yardımcı oluyoruz. Bu yüzden erkekler de kadınlar kadar gelmeli. Bir güzellik uzmanı olarak erkeklerin daha çok cilt sorunu olduğunu düşünüyorum. Burada yaptığımız işler çokça lüks değildir” dedi. Bengül, ellerinden geldiğince tüm özel günlerde bu tarz etkinlik ve kampanyaları sürdüreceklerini söyledi.

 

Haber / Seda AKYOL