10 çift, nikah için 14 şubat'ı tercih etti

Çerkezköy'de 14 Şubat'ı daha da özel bir gün haline getirmek isteyen 10 çift, nikah günü olarak 14 Şubat'ı tercih etti. Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye Meydanı'nda kurulan stantt

GÜNDEM 14.02.2019 16:28:00 0
10 çift, nikah için 14 şubat

Çerkezköy’de yaşayan Zehra Betül Koçak ve Latif Altunay çifti de 14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah kıyarak dünya evine girdi. Genç çiftin nikahlarını, belediye meydanında Sevgililer Günü dolayısıyla hazırlanan stantta kıyan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, bu anlamlı günde hayatlarını birleştiren çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 

KARANFİL DAĞITILDI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye Meydanı’nda kurulan stantta vatandaşlara 5 bin adet karanfil dağıtılırken, vatandaşlara karanfil dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay vatandaşların 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı. Belediye meydanında ‘14 Şubat 2019 Sevgililer Günü’ anısına kurulan stantta vatandaşlar gün boyu fotoğraf çektirerek, mutlu anlarını ölümsüzleştirdiler. Bazı vatandaşlar eşleriyle fotoğraf çektirmeyi tercih ederken, bazı vatandaşlar standın önünde günün anısına dostları ve arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdiler.

 

Haber / Özge MERİÇ