Hobi bahçeleri yeni sahiplerini arıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 4 yıl önce hayata geçirilen Hobi Bahçeleri, yeni sahiplerini arıyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hobi Bahçeleri için son başvuru tarihinin 20 Şubat Ã??

GÜNDEM 13.02.2019 17:14:00 0
Hobi bahçeleri yeni sahiplerini arıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Hobi Bahçelerinden faydalanmak isteyen vatandaşların Süleymanpaşa Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvurması gerektiği kaydetti.

 

SON GÜN 20 ŞUBAT

 

Süleymanpaşa Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacak başvurularda son başvuru tarihinin 20 Şubat Çarşamba Günü olduğu belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, vatandaşların dilekçe ile başvurmasının yeterli olduğu ifade etti. Başvuruların toplanmasının ardından, başvuru yapan vatandaşların arasında kura çekimi yapılarak Hobi Bahçelerinin yeni sahiplerinin belirleneceği belirtildi.

 

3 YIL TAHSİS EDİLİYOR

 

Hobi Bahçelerinin, şehir hayatından uzaklaşarak toprakla ilgilenmek isteyen Süleymanpaşalılara hizmet verdiğini açıklayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Her biri 60 metrekare olan ve her parselde bir müştemilat bulunan bahçelerde, hak sahipleri bir yıllık kira bedeli karşılığı 5 yüz TL diledikleri sebze ve meyveyi yetiştirebiliyor. Aynı zamanda hak sahipleri, dilediklerinde 3 yıla kadar kendilerine tahsis edilen bahçeleri kullanmaya devam edebiliyorlar" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Seda AKYOL