Kalyon: Cepsiz ceketlerimizle hizmet edeceğiz

Gazetemizi ziyaret eden Saadet Partisi Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kalyon, milli görüşe gönül vermiş insanlar olarak hem ilçenin hem de ülkenin kirli siyasetten temizlenebilmesi adına, insanların dah

GÜNDEM 13.02.2019 16:49:00 0
Kalyon: Cepsiz ceketlerimizle hizmet edeceğiz

Çerkezköy’de uzun yıllar Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan ve Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mehmet Kalyon, gazetemizi ziyaret etti.

 

“KAYGILARIMIZI ARTIRIYOR”

 

Ziyarette konuşan Kalyon, “Uzun yıllar Çerkezköy’de Saadet Partisi’nin ilçe başkanlığı görevini yürüten biri olarak partim tarafımdan, doğduğum Marmaraereğlisi’nde belediye başkan adayı gösterildim. 17 yıldır yanlış politikalarla ülkeyi yönetenler ve gömlek değiştirenler bugün giyecek gömlek bulamadılar. Bizler her ne kadar yerel siyaset de yapsak  da aday olarak ilçemizle ilgili kaygıları dile getirsek de ülkemizin içinde bulunduğu zor durum vicdanlarımızı sızlatmakta ve kaygılarımızı artırmaktadır” dedi.

 

“CEPSİZ CEKETLERİMİZLE HİZMET EDECEĞİZ”

 

Milli görüşe gönül vermiş insanlar olarak hem ilçenin hem de ülkenin kirli siyasetten temizlenebilmesi adına, insanların daha insancıl bir hayat yaşayabilmesi adına, kula kulluk değil Allah’a kulluk edebilmesi adına fikirlerini anlatarak onların ak oylarını isteyeceklerini söyleyen Kalyon “Bize bu sorumluluğu yüklediklerinde halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğu düsturuyla 7 gün 24 saat milletimize cepsiz ceketlerimizle hizmet edeceğiz” dedi.

 

“VATANDAŞLARIN MAĞDURİYETİNİ EL ELE GİDERECEĞİZ”

 

Marmaraereğlisi’nin coğrafi konum itibariyle yazın nüfusu artıp kışın nüfusu düşen bir yerleşim yeri olduğunu söyleyen Mehmet Kalyon “Tarihi değeri İstanbul kadar eski olan ilçemizde 1. Sit alanı ile ilgili yeni uygulama vatandaşlarımızı mağdur ediyor. Bu konuda vatandaşlarımızla el ele, fikir birliği yaparak bu soruna çözüm üreteceğiz” diye konuştu.

 

“BORCU BORÇLA KAPATIYOR”

 

Merkezi hükümetim borcu borçla kapattığını söyleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kalyon “Belediyeler de buradan aldıkları serbestlikle, giderken bütçeleri kadar borç bırakıyorlar” dedi. Şeffaf yönetim ve adil paylaşım anlayışıyla belediye imkanlarıyla herkese adil ve eşit hizmet götüreceklerini dile getiren Kalyon, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin başta Marmaraereğlisi ve Tekirdağ olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU