Sınav Becerisi Kazandırma Kursu başladı

Malkara Belediye Akademisi'nde "Sınav Becerisi Kazandırma" kursu başladı. Kursun, akademide görevli eğitmenler tarafından Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri 17.10 – 20.30,   Çarşa

GÜNDEM 12.02.2019 13:55:00 0
Sınav Becerisi Kazandırma Kursu başladı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, eğitime yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu vurgulayarak “Malkara Belediye Akademisi ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sosyal, kültürel ve eğitim alanında birçok kurs düzenliyor” dedi.

 

AİLE EKONOMİLERİNE DE KATKI SAĞLIYORLAR

 

Belediye Akademisi kurslarına katılan vatandaşların aldıkları eğitimler ile kişisel gelişimlerini sağladıkları gibi aile ekonomilerine de katkı sağladıklarını belirten Yurdakul “Belediye Akademisi kurslarımız siyasi ayrım, sosyal ve ekonomik farklar gözetmeksizin tüm hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Gençlerimizin kendilerine, ailelerine ve ülkelerine yararlı bireyler olmasını sağlamak amaçlı projeler gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavlarında başarılı olmasını ve daha çok sayıda öğrencimizin üniversiteyi kazanmasını bekliyorum. Belediye Akademisi kurslarımıza katılmak isteyen gençlerimiz için kayıtlarımız devam ediyor” dedi.

 

Haber / Seda AKYOL