İYİ Parti'nin Saray adayı tanıtıldı

İYİ Parti, Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen'i kamuoyuna tanıttı. Özen, aday tanıtımında yaptığı konuşmada, Saray'ın sorunlarına hakim olduğunu belirterek, yapacağı projeleri d

GÜNDEM 10.02.2019 15:58:00 0
İYİ Parti

Aday tanıtım programında İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş’un konuşmasının ardından İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan da konuşma yaptı. Hükümeti eleştiren Kaplan, Tekirdağ’ın vergi vermede ilk 10 sırada yer almasına rağmen, hizmet almada 60’ıncı sırada yer aldığını belirtti. Tekirdağ’da CHP ile İYİ Parti ittifakı ile ilgili de konuşan Kaplan, “4 ilçede aday çıkarıyoruz 7 ilçede seçime girmiyoruz. Bu 7 ilçede Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkan adayları bizim ilçe başkanlarımız ile koltuk pazarlığı yapıyorlar. Biz bu ittifakı cumhuriyetin temel değerlerine dönmek için, üniter yapıya dönmek için yapıyoruz” diye konuştu.

 

“BEN SİZİN ADAMINIZIM”

 

Enez Kaplan’ın ardından konuşan İYİ Parti Saray Belediye Başkan Adayı Ali Özen de “Ali Özen CHP’yi bölmek istiyor, AK Parti Ali Özen’i aday çıkardı” söylentilerine cevap vererek “54 yaşındayım kimsenin adamı olmadım, ben sizin adamınızım. Ben Saray’ın adamıyım.  Aday olmakla iş bitmiyor. Hizmet, atıp tutmayla değil parayla, halkın gücüyle olur. Yoksa vaatler bitmez” dedi.

 

“GEÇMİŞTE YAPTIĞIM HİZMETLER ORTADA”

 

Geçmişte yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu söyleyen Özen “Saray’da 7 yıldır alt yapı çalışması var. Bunlarda emeği geçen her kim varsa teşekkür ediyorum ama bu uzun sürdü. Bu hizmetleri bitirip vatandaşlarımızı çamur içinden çıkarıp cadde ve sokakları tertemiz yapacağız” dedi.

 

“KAPALI PAZAR YERİ YAPACAĞIZ”

 

Sorunlara en az yerel yöneticiler kadar hakim olduğunu dile getiren Özen, “Altyapı yüzde 50 yerel yüzde 50 devlet desteği ile oldu. Bunu söyleyeyim. Yolları hallettikten sonra kapalı pazar yeri. Gittiğiniz ilçelerde her yerde gördünüz, bu çağda hayvan pazarları bile kapalı. Göreve geldiğimiz zaman modern, günün şartlarına ait bir kapalı pazar yeri yapacağız” dedi.

 

“SARAY’A LAYIK BİR OTOGAR YAPACAĞIZ”

 

Saray’ın kanayan bir yarasının otogar olduğunu söyleyen Özen, “42 yıldır Saray’dayız. Benim bildiğim kadar İlker Ergene yaptı ona da burada huzurunuzda teşekkür ediyorum.  Bir ilçede 30 yıl sistem devam eder mi, elinizi vicdanınıza koyun. En kısa zamanda Saray’a layık bir otogar yapacağız” dedi.

 

“ÇÖZÜLMEYECEK HİÇBİR SORUN YOK”

 

Büyükyoncalı’nın üvey evlat muamelesi gördüğünü savunan Ali Özen “En büyük sorunlar da orada, onlarla oturup sorunları çözeceğiz. Çözülmeyecek hiçbir sorun yok. Onların dertlerini dinlediğin zaman bu sorunlar rahatlıkla çözülecek kimsenin şüphesi olmayacak. Bunları Ali Özen olarak değil bunları ekip ile yapacağız. Sorunlar bitmiyor gençlerimiz de var. Olmazsa olmaz gençlerimiz. Çok üzülerek söylüyorum gençlerimize eğitilmiyor. Üzülerek söylüyorum 12 yaşındaki çocukların uyuşturucu kullandığını görüyorum. 31 Mart’ta devlet görevlileri emniyet mensupları ile görüşerek bu sorundan nasıl çocuklarımı kurtaracağımızı müşterek olarak çözeceğiz” dedi. Roman vatandaşları da unutmadıklarını kaydeden Ali Özen, “Ben seçimden seçime meydanlara çıkıp hal hatır soran biri değilim. 12 yıldır onlara nasıl yardımcı olduğumu bilirler. Ben onların yanına gidip aynı havayı soluyarak, aynı tabaktan yemek yiyerek, onları dinleyip ne gerekirse hepsini yapacağıma söz veriyorum” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Aday tanıtım programında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleli ise “Bu topluluğu gördüğüm zaman Ali Başkan bu iş bitti diyorum” dedi. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen aday tanıtım programına İYİ Parti Edirne Milletvekili Grup Başkan Vekili Orhan Çakırlar, Genel İdare Üyesi Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, Genel İdare Üyesi Mehmet Tolga Akalın, Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Kurucu Üyeler Yücel Coşkun Ali Coşkun, Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, Kırklareli İl Başkanı Mustafa Köseoğlu, Tekirdağ Esnaf Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU