'Birlikte hizmet etmek için aday adayı oldum'

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Mustafa Dursun, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.  Başkan Mandalı'nın Belediye Başkanı olara

GÜNDEM 8.02.2019 16:02:00 0

Meclis Üyesi Aday Adayı Dursun, İrfan Mandalı ile birlikte Kapaklı halkına ellerinden gelen en iyi hizmeti sunacaklarını belirtti. Ülkenin dört bir yanından gelen vatandaşların Kapaklı’da birlik ve beraberlik içinde yaşadığını söyleyen Dursun, “Ben Samsunluyum ve 1996 yılından bu yana 81 vilayetten vatandaşımız için eğitim sektöründe hizmet veriyorum. Bu süre içerisinde çeşitli eğitim kurumlarında Kapaklı ve bölge halkı için var gücümüzle çalıştık. Kapaklı’nın ilk özel eğitim kurumlarının kuruculuğunu yaptım. Şuanda da Çerkezköy Açı Özel Öğretim Kursu olarak bölge halkına hizmet veriyorum” dedi. Eğitim faaliyetlerinin kendisine Kapaklı ve bölge halkına bire bir hizmet imkanı sağladığını kaydeden Dursun, bu hizmetleri Kapaklı Belediyesi’nde yapacağı faaliyetlerle sürdürmek istediğini dile getirdi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da “Mustafa kardeşimiz, ilçemizde sevilen ve sayılan, özellikle eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren bir eğitimcimiz. Aslen Samsunlu olan fakat 81 ilden vatandaşımıza ayrım gözetmeksizin hizmet eden bir değerimiz” dedi. Mustafa Dursun’un meclis üyesi aday adaylığının hayırlı olmasını temenni eden Mandalı, kendisine çıktığı bu yolda başarılar diledi.

 

Haber / Seda AKYOL