Yenilenen düğün salonu hizmete açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenme çalışmaları tamamlanan Şarköy'deki Hoşköy Düğün Salonu yeniden vatandaşların hizmetine açıldı.

GÜNDEM 7.02.2019 17:09:00 0
Yenilenen düğün salonu hizmete açıldı

Açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Hizmet, yatırım ve projelerle dolu dolu geçen ilk beş yıllık hizmet dönemimizi tamamlamak üzereyiz. Önümüzde 52 günümüz kaldı. Sizlerden aldığımız yetkiyle güzel Tekirdağ'ımızı daha yaşanılabilir bir yer haline getirme idealiyle var gücümüzle çalıştık” dedi.

 

“DAHA İYİ ŞARTLARDA YAPACAKLAR”

 

Verdikleri sözleri gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam ettiklerini kaydeden Albayrak “Bugün geldiğimiz durum itibariyle Tekirdağ'da yaşanan değişimi daha iyi görüyoruz. Beldelerimiz ve kırsal mahallelerimiz, Tekirdağ'ın büyükşehir olmasının faydasını gördü. Artık kırsal mahallerimizdeki vatandaşlarımız da ilçe merkezlerinde yaşayan vatandaşlarımızı gibi belediyecilik hizmetlerimizden yararlanıyor. 11 İlçemizin ve 355 mahallemizin farklı özellikleri var. Ancak bunların arasında Şarköy ilçemizin ve Hoşköy Mahallemizin ayrı bir güzelliği var. Hoşköy Mahallemizin doğal güzelliklere ve tarihsel zenginliğe sahip bir yer olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Hoşköy Düğün Salonu'ndaki yenileme çalışmalarımızı 3 ay gibi kısa bir sürede tamamladık ve bugün burada yenilenmiş olarak hizmete sunuyoruz. Vatandaşlarımız artık evlilik ve sünnet düğünlerini daha iyi şartlarda yapacaklar” dedi.

 

“TURİZM FAALİYETLERİ DAHA DA GELİŞECEK”

 

Ayrıca bu tesisin çeşitli kültürel ve sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapacağını söyleyen Albayrak, Şarköy’deki yatırımların devam edeceğini dile getirdi. Albayrak “Hoşköy de dâhil olmak özere, Şarköy ilçemiz ve diğer kırsal mahallelerimizde altyapıdan üstyapıya pek çok hizmeti gerçekleştirdik. Beş temel vizyonumuzdan biri olan turizm vizyonumuz kapsamında kırsal turizmi destekliyoruz. Miras Atölyesi II projemiz kapsamında kültür varlıklarımızla ilgili restorasyon çalışmalarımız tamamlandıktan sonra bu bölgede turizm faaliyetleri daha da gelişecek” dedi. 

 

SEVDAMIZ TEKİRDAĞ

 

İkinci 5 yıllık hizmet döneminin, bugüne kadar vermiş oldukları emek ve mücadelenin meyvelerini alacakları bir dönem olacağını söyleyen Albayrak “Sevdamız Tekirdağ diyerek çıktığımız hizmet yolunda bizlerle birlikte yürüyen ve başarılarımızın gerçek mimarı olan siz değerli halkımıza teşekkür ediyor, gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE