Mesire alanları artacak

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Musabeyli koruluğu, Küküler, Vaysal Göleti ve Doğanköy-Çallıdere arasındaki mesire alanlarında incelemelerde bulundu. İncelemelerde, Çevre Koruma Vakfı Müdürü Ali Eraslan da yer

GÜNDEM 6.02.2019 13:23:00 0
Mesire alanları artacak

Edirne genelinde bulunan mevcut mesire alanlarının daha aktif ve kullanılabilir hale getirileceğini belirten Edirne Valisi Ekrem Canalp, uygun olan yerlere de yeni mesire alanlarının oluşturularak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti.

 

"DÜZENLEMELER YAPACAĞIZ"

 

Edirne Valisi Ekrem Canalp, kent genelinde mesire alanlarının daha aktif kullanılabilir hale getirileceğini ifade ederek, Edirnelilerin ailesi ve çocuklarıyla rahat bir şekilde vakit geçirebileceği piknik alanlarının sayısını arttırmak istediklerini belirtti. Canalp, "Bu nedenle Küküler ve Vaysal Göleti, Doğanköy-Çallıdere mesire alanı ile şehir merkezine yakın olan Musabeyli koruluğunda bazı düzenlemeler yapacağız. Bu mesire alanlarının yollarını düzenleyip tuvalet, otopark, çocuk oyun grupları, piknik alanları ve su gibi vatandaşların tüm ihtiyaçlarını giderebileceği sosyal alanlar yapacağız. Mesire alanlarını vatandaşlarımızın doğa ile iç içe keyifli vakit geçirebileceği yerler haline getireceğiz. Bu bölgelerimizin sürekli bakımlarını yapacağız ve çöplerini düzenli olarak toplayacağız. Kaymakamlarımızda yapacakları taramalar ile ilçe merkezinde veya yakın yerlerde bulunan uygun alanlarda benzer çalışmaları yapacaklar" sözlerine yer verdi. Vali Canalp, mesire alanlarına vatandaşlarında sahip çıkması gerektiğini belirtti.

 

Haber / Seda AKYOL