"Aşkın Karesi" fotoğraf yarışması düzenleniyor

Malkara Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Aşkın Karesi" konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor. Yarışma kapsamında 1 Şubat Cuma günü başlayan başvu

GÜNDEM 4.02.2019 13:22:00 0
"Aşkın Karesi" fotoğraf yarışması düzenleniyor

Malkara Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Aşkın Karesi" konulu fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen çiftlerin Malkara Belediyesi 0544 727 10 32 numaralı kurumsal Whatsapp hattına Ad, Soyad ve iletişim bilgilerini yazarak göndermeleri gerektiği kaydedildi.

 

13 ŞUBAT'TA SONA ERECEK

 

Aşkı ve sevgiyi anlatan en güzel fotoğrafların seçileceği yarışma kapsamında 1 Şubat Cuma günü  başlayan başvuruların 13 Şubat Çarşamba günü saat 00:00'da sona ereceği kaydedildi. Yarışmaya katılan ve Malkara Belediyesi kurumsal Facebook sayfasında yayınlanan fotoğraflar içinden 14 Şubat Perşembe günü saat 11:00’e kadar en çok beğeni alan 1. 2. ve 3. fotoğraflar Malkara Belediyesi resmi web sayfasında açıklanacak.

 

YARIŞMA ÖDÜLLERİ

 

"Aşkın Karesi" konulu fotoğraf yarışmasında birinci olan fotoğrafın sahibine, Des Otel’de çift kişilik akşam yemeği, ikinci olan fotoğrafın sahibine, Digital Fotoğraf albümü, üçüncü olan fotoğrafın sahibine Kahve fincan Takımı ödülleri verilecek.

 

Haber / Aleyna ÇELİK