Asyaport'un cam tasarım binası hizmete açıldı

Türkiye'nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip Asyaport, Tekirdağ'da tamamlanan 5 katlı cam tasarım yönetim binasını hizmete açtı. Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, 12 yıldı

GÜNDEM 4.02.2019 14:05:00 0
Asyaport

Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, kendisi için özel olduğunu söylediği 12 yıldır limanın yönetildiği konteynerini binanın çatısına koydurttu.

 

200 KİŞİLİK KADRO

 

Türkiye’nin en büyük konteyner limanı olma özelliğine sahip Barbaros Mahallesi'ndeki Asyaport Limanı, modern yönetim binası hizmete açıldı. Asyaport, 5 katlı cam kaplama hizmet binasını hizmete aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer 12 yıldır yönetim binası olarak kullanılan konteyneri de yeni binanın çatısına koydurdu. Binanın kademeli olarak hizmete girdiğini ifade eden Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, modern binanın kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başladığını ifade etti. Soyuer, "Medlog ve MSC firmalarının bazı operasyonel bölümlerini İstanbul’dan buraya kaydırıyoruz. Burada dokümantasyon, pazarlama ve muhasebe alanlarında 200 kişilik bir kadro yaratılacak. Bu kadronun bir kısmı İstanbul’dan yine büyük bir kısmı da Tekirdağ’dan olacak" şeklinde konuştu.

 

Haber / Seda AKYOL