"Dernekçilik ortak yaşamı hayata geçirmektir"

Ergene Tokatlılar Derneği yönetimi ve üyeleri tarafından toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı. Dernek Başkanı Murat Şahin'e görevinde baş

GÜNDEM 4.02.2019 13:42:00 0
"Dernekçilik ortak yaşamı hayata geçirmektir"

Ergene Tokatlılar Derneği tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Birbirimize sahip çıkmak bizin en önemli işimizdir, birlikte ve mutlu olmanın güzelliğini her beraber yaşamaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Yüksel, "Dernekçilik insanların bireysel birikimlerini toplumsal paylaşıma dönüştürerek ortak yaşamı hayata geçirmektir. Dernekçilikte olması gereken en önemli şey, toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, herkesin kendi birikim ve tecrübelerini ortaya koyarak, gerekli çalışma kollarını oluşturmak ve bu kolların, düzen, intizam ve ciddiyet içerisinde işleyişini sağlayarak üyelere ve topluma güven vermektir" şeklinde konuştu.

 

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Türkiye’nin çeşitli illerinde doğmuş, farklı kültürleri olan vatandaşlar ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Yüksel, "Cumhuriyetin en güzel karesinin oluşturan halkımız ile birlikte aşımızı buradan çıkartıyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına var güzümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE