Hasan Toprak güven tazeledi

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı Genel Kurul Toplantısı bugün saat 11:00-14:30 saatleri arasında düzenlendi. Genel kurul toplantısında yapılan Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı Seçiml

GÜNDEM 3.02.2019 17:10:00 0
Hasan Toprak güven tazeledi

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı Seçimlerinde, seçimlere tek aday ve tek liste ile giren mevcut Başkan Hasan Toprak 4. kez başkanlığa seçildi. Seçimlerde oy kullanacak 24 delegeden 19 delege katıldı. 19 delege meclis seçimlerinde oy kullanırken yönetim kurulu seçiminde ise 14 delege oy kullandı.

 

TEK LİSTE TEK ADAY

 

Çerkezköy Ziraat Odası başkanlığının Genel Kurul Toplantısı bugün saat 11:00 - 14:30 saatleri arasında düzenlendi. Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığı Seçimlerinde, Kongre Divan Kurulu Başkanlığına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As getirilirken Divan katipliklerine de Yılmaz Mirza, Necdet Erdem ve Uğur Soydan getirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantı oda meclis seçimi ile devam etti. Faaliyet raporu, gelir gider hesap raporu, denetim raporu ve dört yıllık ayrı ayrı tahmini bütçeler okunarak, ayrı ayrı oylamaya sunularak, tüm raporlar oybirliğiyle karara bağlandı. Gündemin son maddesinde ise yönetim kurulu seçimi yapıldı. Seçime tek liste ve tek aday olarak giren mevcut oda başkanı Hasan Toprak  yönetim kurulu seçimi ve Meclis Başkanlığı seçimi için oy kullanan 14 delegenin oylarını alarak 4. Kez  başkanlığa seçildi. Ardından oda meclis başkanlığı ve yardımcısı seçimi yapıldı.

"ÜYELERİMİZİN SESİ OLACAĞIZ"

 

Seçimden sonra teşekkür konuşması yapan Hasan Toprak, "8 yıldır özverili bir şekilde sürdürdüğüm Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlık görevimi yeni dönemde de yönetim kurulu üyelerimizle,meclisimizle yine aynı şekilde birlik ve beraberlik içinde sürdüreceğiz. Bu yeni dönemde de ben değil biz olarak birlik ve beraberlik içinde çalışacağız ve bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede odamız üyelerimizin sesi olacağız. Tüm üyelerimize  saygılarımı sunuyorum" sözlerine yer verdi.

 

YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER

 

Yapılan seçimler sonucunda Çerkezköy Ziraat Odası Başkanlığına Hasan Toprak getirilirken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına İsmet Yılmaz, Muhasip Üyeliğe Uğur Soydan, Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Sermet Sarıca ve Ufuk Bayraktar seçildi. Oda Meclis Başkanlığına Yılmaz Mirza ve Başkan Yardımcılığına da Osman Dal seçilirken, Oda Meclisi Asil üyeliklerine ise,  Hasan toprak, İsmet Yılmaz, Uğur Soydan, Ufuk Bayraktar, Mustafa İnal, Yılmaz Mirza, Ali Çolakoğlu, Sermet Sarıca, Necdet Erdem, Adem Topal, Gökhan Babacan, Osman Dal, Rafi Ecevit ve Vahdettin Güre seçildi.

 

Haber / Özge MERİÇ