Sıfır Atık Proje faaliyetleri devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Sıfır Atık Projesi'nin uygulamaya konulmasının ardından naylon poşet kullanımının azaltılmasına destek vermek amacıyla Tekirdağ genelinden vatandaşlara bez torba daÄ

GÜNDEM 31.01.2019 15:19:00 0
Sıfır Atık Proje faaliyetleri devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa, Çorlu, Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Ergene ve Saray'da kurulan semt pazarlarında bez çanta dağıttı.

 

YATIRIM VE PROJELERİ DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ'ın ilçelerinde kurulan semt pazarlarında bez çanta dağıtan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördü. Başkan Albayrak, Süleymanpaşa, Çorlu, Şarköy, Malkara, Hayrabolu, Ergene ve Saray'da kurulan semt pazarlarında bez çanta dağıttı. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet, yatırım ve projelerinin 2. beş yıllık hizmet döneminde de artarak devam edeceğinin müjdesini verdi. Sıfır Atık projesine destek vermek ve vatandaşların bez çanta ihtiyacını karşılamak amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projenin, il genelinde sürdürülmeye devam edeceği belirtildi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK