Personel için toplu iş sözleşmesi

Malkara Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında daimi işçiler için, 3 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

GÜNDEM 30.01.2019 17:33:00 0
Personel için toplu iş sözleşmesi

Malkara Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi'nde, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Malkara Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şubesi Başkanı Salim Şen, DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şube Saymanı Caner Makasçı, Malkara Belediyesi DİSK Genel İş Sendikası İş Yeri Baş Temsilcisi Yusuf Ceylan ve Malkara Belediyesi DİSK Genel İş Sendikası İş Yeri Temsilcisi Erol Elgün yer aldı.

 

“EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI SONUNA KADAR ALACAKLAR”

 

İşçilerin her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Belediyemiz adına alın teri akıtan işçi arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. 3 yıl sürecek yeni dönem iş sözleşmemizi imzaladık. İnşallah Malkara’ya katkı sunacağı, emeklerinin karşılığını sonuna kadar alacakları güzel bir sözleşme dönemi geçiririz. Tüm işçi personelimize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

“DİSK GENEL İŞ SENDİKASI OLARAK 76 ÜYEMİZ VAR”

 

DİSK Genel İş Sendikası olarak 76 üyelerinin bulunduğunu belirten DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şubesi Başkanı Salim Şen, “DİSK Genel İş Sendikası olarak 76 üyemizin bulunduğu Malkara Belediyesi'nde 3 yıllık Toplu İş Sözleşmemizi imzaladık. Yaklaşık 5 yıldır Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul ile birlikte çalışıyoruz. Başkanımızın işçinin yanında durmasından dolayı fazlasıyla memnunuz. Şirket bünyesinde çalışan sürekli işçilerimiz ile kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmelerini gayet olumlu hava içerisinde gerçekleştirdik. Bu sözleşmeyle de işçilerimiz adına önemli kazanımlarımız oldu. Emeğe yaklaşımıyla ilgili Belediye Başkanımız Ulaş Yurdakul'a sendikam ve üyelerim adına teşekkür ediyorum. Malkara Belediyesi'nde ki üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seda AKYOL