Kadınların talep ve isteklerini dinledi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Misinli Mahallesi kadınları ile bir araya geldi.  Başkan Yüksel, "Biz Ergene'de kadınlarımıza değer vermeye ve onlar için çalışmaya devam ediyoruz" Å?

GÜNDEM 30.01.2019 17:14:00 0
Kadınların talep ve isteklerini dinledi

Ergene Başkan Başkanı Rasim Yüksel Misinli Mahallesi kadınlarını ziyaret ederek Ergeneli kadınların talep ve isteklerini dinledi.

 

“HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

 

Yeni dönemde yapacağı hizmetlerden bahseden Başkan Yüksel, "Misinli Mahallemizdeki bayanlarımız ve üzerimizde büyük emekleri olan analarımız ile Mart’ın sonu bahar diyoruz, göreve geldiğimiz günden itibaren kadınlarımız için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ergene’de açtığımız kurslar ile ev hanımlarımızın meslek sahibi olmalarını sağlıyoruz, kadın kardeşlerimiz ve analarımıza rahatlıkla faydalanabilecekleri alanlar tahsis ediyoruz, Biz Ergene’de bayanlarımıza değer vermeye ve onlar için çalışmaya devam ediyoruz. Yeni dönemde Misinli Mahallemize yapacağımız sosyal tesislerde kadınlarımız için spor alanları olacak, her sene düzenlediğimiz kültür gezilerimiz yeni dönem de de farklı İllerimize yapılacak, yeni dönemde Misinli Kalesi’nin restorasyonunu yapacağız, her şey çok daha güzel olacak" şeklinde konuştu.

 

Haber/Aleyna ÇELİK