Kozuva: Talepler doğrultusunda projelerimizi hazırlayacağız

Ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve bazı partililerle birlikte S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar

GÜNDEM 30.01.2019 17:12:00 0
Kozuva: Talepler doğrultusunda projelerimizi hazırlayacağız

Kozuva ve beraberindekileri, üyelerle birlikte karşılayan Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Süleyman Kozuva’ya çıktığı yolda başarılar diledi.

 

“BİRLİKTE YÖNETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

 

Bu kooperatifte uzun yıllar nakliyecilik yaptığını ve kamyoncuların sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyen AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva da, göreve gelmesi halinde bu sıkıntıları çözeceğini söyledi. Çerkezköy’ü vatandaşlarla birlikte yönetmek için yola çıktığını söyleyen Kozuva, vatandaşların öneri ve fikirlerini almak için WhatsApp hattı oluşturduklarını, gelecek talepler doğrultusunda projelerini hazırlayacaklarını söyledi.

 

TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Çerkezköy’ün her geçen gün gelişerek büyüdüğünü söyleyen Kozuva “Çerkezköy’de 117 bin seçmen var. Bu süreçte herkesin elini sıkamayacağımıza göre vatandaşlarımız kurduğumuz WhatsApp hattına taleplerini, fikirlerini ve önerilerini iletebilirler” dedi. Konuşmasının ardından Kozuva, kooperatif üyelerinin taleplerini dinlerken, K belgesi için Tekirdağ Merkeze gitmek zorunda kaldıklarını belirten kooperatif üyeleri, bu belgenin Çerkezköy’den verilebilmesi şube açılması talebinde bulundu. Bu konuyu daha önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ulaştırma Bakanlığı ile görüştüğünü belirterek “Şu anda ilçelere böyle bir şube açılmıyor. Ancak Çerkezköy’e açılması için gereken çalışmayı yapacağız” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ