Değerlendirme toplantısı düzenlendi

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve Daire Müdürleri arasında değerlendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda 31 Martta yapılacak mahalli idareler seçimlerinin güvenliği,

GÜNDEM 30.01.2019 17:06:00 0
Değerlendirme toplantısı düzenlendi

Edirne Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcısı Engin Durmaz,  Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler,  Vali Yardımcısı Şenol Levent Elmacıoğlu, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer, Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa, İpsala kaymakamı Enis Aslantatar,  Lalapaşa Kaymakamı Furkan Çakır, Süloğlu Kaymakamı Muhammed Akın, Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Alaaddin Uğur, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Albay Alpaslan Doğan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Atilla Beyazıt, İl Göç Müdürü Musa Aşılıoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Müzekka Bayrak, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Abdullah Bülbül, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Selim Ak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hicran Balı, Çevre Koruma Vakfı Müdürü Ali Eraslan ile bazı kurum temsilcileri katıldı.

 

ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER 

 

Edirne Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, mahalli idareler seçim güvenliği, İl Özel İdare ve Köydes yatırımları, kaymakamlıklar tarafından yürütülen projeler ve eylem planları, okulların açılması ile ilgili olarak il genelinde alınması gereken tedbirler görüşüldü. Toplantının geniş katılımlı ve oldukça verimli geçtiğini belirten Vali Ekrem Canalp, “Bu toplantımızda birçok konuyu ele aldık. Fakat 31 Martta yapılacak mahalli idareler seçimlerinin güvenliği, İl Özel İdaresi ve Köydes yatırımları, kaymakamlıklar tarafından yürütülen projeler ve eylem planları ile okullarımızın ikinci yarıyıl için eğitim öğretime başlaması ile alınacak önlemler ön plana çıktı.  İl genelinde sıkıntıların çözümü, problem yaşanmaması için her türlü önlemi alarak özveriyle çalışan tüm ilgili kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.                

 

Haber / Yakup KARATEPE