Dernek Yönetimi'nden Başkan Mandalıya ziyaret

Kapaklı'da faaliyet gösteren Kars Arpaçay Bozyiğitliler ve Samsun Alaçamlılar Dernekleri Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında ziyaret etti. Dernek Yönetim Kurulu Üye

GÜNDEM 29.01.2019 13:34:00 0
Dernek Yönetimi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Kars Arpaçay Bozyiğitliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı.

 

 

"KAPAKLIMIZA KÜLTÜRÜMÜZE DEĞER KATIYORSUNUZ"

 

Tüm derneklerin Kapaklı'ya büyük değerler kattığını dile getiren Başkan Mandalı, "Dernek yöneticilerimizi burada görmek bizler için büyük bir mutluluk. Kapaklımızda ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla huzur ve mutluluk içerisinde yaşıyoruz. Bu aile ortamının sağlanmasında hemşehri derneklerimizin de katkıları çok büyük. Kapaklımıza, kültürümüze, insanımıza kattığınız değerler için sizin özelinizde tüm derneklerimize teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE YAŞIYORUZ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür eden dernek yöneticileri, "Ziyaret isteğimizi kabul edip bizleri ağırladığınız için ve hiçbirini ayırt etmeden derneklerimize sağladığınız katkı ve desteklerden dolayı size çok teşekkür ediyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi Kapaklımızda 81 ilimizden vatandaşımız var ve burada birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz" ifadelerini kullandı ve 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde Mandalı’ya başarılar diledi.

 

Haber / Özge MERİÇ