Yeni muhtarlık binası hizmete sunuldu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi tarafından muhtarlıkların daha iyi şartlarda hizmet vermeleri amacıyla yapılan Kırkgöz Mahallesi'nde ki yeni muhtarlık binasını ziyaret etti.

GÜNDEM 28.01.2019 14:06:00 0
Yeni muhtarlık binası hizmete sunuldu

Ergene Belediyesi tarafından Kırkgöz Mahallesi yeni muhtarlık binası hizmete sunuldu. Yeni yapılan Kırkgöz Mahallesi muhtarlığında 3 adet kamelya, 120 metrekare çocuk oyun alanı 40 metrekare açık spor alanı 1 adet tek pota basket sahası, yürüyüş yolları ve 558 metrekare yeşil alan mevcut.

 

“ERGENEMİZİ HER ANLAMDA GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Belediyecilikte önemli yere sahip olan muhtarlıkların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini amaçladıklarını dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,“Muhtarlık binamızı Kırkgöz Mahallemize kazandırdığımız için mutluluk duyuyoruz. Muhtarlıklarımıza gereken önemi veriyoruz, daha iyi hizmet sunmaları için iş ortamlarını iyileştirmeye önem gösteriyoruz, Muhtarlıklarımız için gerçekleştirdiğimiz projelerimize halkımızın kullanacağı alanları ilave ediyoruz. Ergenemizi her anlamda geliştirmek için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber/ Ruşa ELMA