Otomobil demir yığınına döndü

Malkara'da önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapan 47 yaşındaki Ali Yengeç'in kullandığı otomobil, kaldırıma çarptıktan sonra alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin söndÃ

GÜNDEM 24.01.2019 15:33:00 0
Otomobil demir yığınına döndü

Kaza, akşam saatlerinde Malkara-Tekirdağ yolu üzerinde ilçe girişinde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında çalışan 47 yaşındaki Ali Yengeç, iş çıkışı 59 AAC 794 plakalı otomobiliyle evine giderken, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yaparak yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın şiddetiyle alev alan otomobil yanmaya başladı.

 

ARAÇTAN GÜÇLÜKLE ÇIKTI

 

Otomobil sürücüsü Yengeç, güçlükle araçtan çıkarak, itfaiyeyi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan otomobili söndürme çalışmaları yaparken, araçta patlama meydana geldi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, araç hurdaya döndü.

 

KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPTI

 

Olayın ardından çok korktuğunu dile getiren Sürücü Ali Yengeç, "İşten çıktım eve seyir halindeyken karayolu üzerinde önüme birden bir köpek çıktı. Ona çarpmamak için kaldırıma vurdum. Kaldırıma vurunca ne olduğunu zaten anlamadım. Birden otomobil alev aldı. Çok korktum. Kendimi birden dışarı zor attım. Konuşacak halim yok. Çok kötü bir durum. Titriyorum şuan, çok korktum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Özge MERİÇ