Çok Amaçlı Düğün Salonu Projesi'nde sona gelindi

Ergene belediyesi tarafından yapımına başlanan Esenler Düğün Salonu projesinde sona gelindi. Konu il ilgili açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Esenler Mahallemizde vatandaşlarımızın d

GÜNDEM 24.01.2019 15:17:00 0
Çok Amaçlı Düğün Salonu Projesi

Ergene belediyesi tarafından Pınarbaşı ve Kırkgöz Mahallelerinde faaliyete geçirilen kapalı düğün salonlarının ardından Esenler Mahallesi de yeni düğün salonuna kısa bir süre sonra kavuşacak.

 

ÇALIŞMALAR SONA ERDİ

 

Ergene Belediyesi’nin mahallelerde sürdürdüğü hizmet çalışmaları kapsamında Esenler Mahallesi'nde yapımı devam eden Çok Amaçlı Kapalı Düğün Salonunun çalışmaları sona erdi. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Esenler mahallesinde 104 parsel alana inşa edilen 500 kişilik açılır kapanır sisteme sahip modern düğün salonu içinde, mutfak, bay-bayan tuvalet, gelin odası, otopark, gece aydınlatmaları ve mini amfi açık hava etkinlik alanlarının yer aldığı belirtildi.

 

GELECEĞİN MODERN ERGENE’SİNİ KURUYORUZ

 

Yeni projelerle birlikte geleceğin modern Ergene’sini kurduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Esenler mahallemizde ihtiyaç duyulan düğün salonunu halkımıza sunmaktan gurur duyuyorum. Evlenecek çiftlerimize bir ömür mutluluklar dilerim, daha yaşanabilir ve modern Ergene için var gücümüzle çalışıyoruz. Ergene’de halkımıza ne söz verdiysek onu yerine getiriyoruz. Esenler Mahallemizde vatandaşlarımızın düğün, kına ve nişan gibi merasimlerini fazlasıyla karşılayacak modern bir yapı dizayn ettik. Yeni projelerle birlikte geleceğin modern Ergene’sini kuruyoruz. Ergeneli vatandaşlarım her şeyin en güzeline layıktır" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ