Malkara TSO'dan Başkan Günay'a ziyaret

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Malkara TSO Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ve beraberindekileri makamında ağırladı.

GÜNDEM 24.01.2019 15:11:00 0
Malkara TSO

Malkara TSO Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ve beraberindeki Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahir Yıldırım, Meclis Başkan Yardımcısı Aynur Çeşmeliler, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eskicioğlu, Tevfik Yamanoğlu, Halil Salmanlı, Barış Tanrıverdi ile Genel Sekreter Sinan Beşer ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemil Koçaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Tanrıöver, Mithat Saygı, Serdar Gül ve Genel Sekreter İrfan Ekici de yer aldı.

 

HEDİYE TAKDİM ETTİLER

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti’nin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Yapılan görüşmede gündeme ilişkin konular görüşülerek, Tekirdağ TSO ve Malkara TSO’nun yürüttüğü çalışma ve projelere dair karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Malkara TSO Heyeti günün anısına Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’a hediye takdiminde bulundu.

 

Haber / Aleyna ÇELİK