"31 Mart seçimi zaferle sonuçlanacak"

AK Parti'den Kapaklı Belediye Başkan Adaylığının açıklanmasının ardından Kapaklı İlçe Binasında partililerle bir araya gelen Mustafa Çetin, "Cumhurbaşkanımıza, reisimize olan bozcumuzu

GÜNDEM 23.01.2019 17:56:00 0

Parti binasında konuşan Çetin “Bu dönem bu iş bize nasip oldu. Siyasette sadece bugüne bakmadan uzun vadeli hedefler koyarak halkın derdiyle dertlendiğiniz zaman mutlaka bir gün önünüze bir şeyler çıkıyor. Bugün de ben böyle değerlendiriyorum bu nasibi. Bu nedenle Allah’ıma şükrediyorum. İnşallah Allah 31 Mart akşamı bunu tamamına erdirecek diye inanıyorum” dedi.

 

“TEVAZU VE SAMİMİYETİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ”

 

Bu dönem ‘tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memleket’ sloganı ile yola çıktıklarını kaydeden Mustafa Çetin, “Burada çok önemli mesajlar içeriyor. Bir kere tevazu asla elden bırakmayacağız. Samimiyeti elden bırakmayacağız. Ama bir o kadar da yoğun bir gayret içinde çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden. Kimseyi kenara itmeden. Kimseyi küçümsemeden ve kimseyi de çok fazla gözümüzde büyütmeden, sahada herkesle kucaklaşacağız” dedi.

 

“HİÇ KİMSEYİ KIRMA LÜKSÜMÜZ YOK”

 

Geçtiğimiz yıl yapılan 24 Haziran seçimlerinde Kapaklı'da AK Parti oylarının yüzde 43 bandında olduğunu söyleyen Çetin “Cumhurbaşkanımızın aldığı oy da yüzde 53 bandındaydı. Şimdi ben size soruyorum, 31 Mart akşamı bizim hedefimiz kaç olmalı? Eğer yüzde 60 hedef koyuyor isek bizim herkesin oyuna ihtiyacımız var. MHP ile zaten ittifak yaptık onlarla kol kola hep beraber yürüyeceğiz. Ama İYİ Parti'ye oy veren vatandaşlarımızın da oyuna talibiz. CHP'ye, HDP'ye oy vermiş vatandaşımızın da oyuna talip olduğumuzu unutmadan sahada ona göre yürüyeceğiz. Hiç kimseyi ama hiç kimseyi kırma lüksümüz yok. Cumhurbaşkanımıza reisimize olan bozcumuzu ödemek için sizden istirham ediyorum, herkes kol kola girecek birlik beraberlik içinde 31 Mart akşamı zaferle sonuçlanacak inşallah” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ