Kapaklı'da Çetin, Çerkezköy'de Kozuva

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan AK Parti'de Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu, Ergene, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara, Süleymanpaşa ve ?

GÜNDEM 22.01.2019 22:02:00 0
Kapaklı

AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde Kapaklı’da 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan ve 4’üncü dönem için Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden aday olan İrfan Mandalı’ya karşı Mustafa Çetin’i aday gösterdi. 2004 seçimlerinde Doğru Yol Partisi’nden İrfan Mandalı'nın karşısına çıkan ve az bir farkla seçimi kaybeden Mustafa Çetin, 2014-2019 yılları arasında Kapaklı Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olarak görev yaptı.

 

ÇERKEZKÖY ADAYI SÜLEYMAN KOZUVA

 

AK Parti, Çerkezköy’de ise 2014’te belediye başkanı seçilen ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden aday gösterilen Vahap Akay’ın karşısına belediye başkan adayı olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Eski Başkanı Süleyman Kozuva’yı çıkardı.

 

DİĞER ADAYLAR DA BELLİ OLDU

 

AK Parti’nin Çorlu Belediye Başkan adayı Serkan Erçili, Ergene Belediye Başkan adayı Hamdi Sarıer, Hayrabolu Belediye Başkan adayı Osman İnan, Marmaraereğlisi Belediye Başkan adayı Mithat Soylu, Malkara Belediye Başkan adayı Gediz Coşkun, Süleymanpaşa Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel ve Şarköy Belediye Başkan adayı Can Gürsoy oldu.

 

BÜYÜKŞEHİR VE 9 İLÇEDE AK PARTİ, 2 İLÇEDE MHP’Lİ ADAY

 

AK Parti ve MHP ortaklığındaki Cumhur ittifakında Tekirdağ Büyükşehir’in yanı sıra Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara, Süleymanpaşa ve Şarköy’de AK Parti, Saray ve Muratlı’da ise MHP’nin adayıyla seçime girilecek.

 

ADAYLAR TANITILACAK

 

AK Parti Tekirdağ’daki belediye başkan adaylarını 23 Ocak Çarşamba günü saat 16:00’da Süleymanpaşa Yeni Kültür Merkezi Salonu’nda, AK Parti MYK Üyesi Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in katılımıyla düzenlenecek olan programla tanıtacak.

 

Haber / Şaban KARDEŞ