Pazar esnafı ve vatandaşlara bez çanta dağıttılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklemek amacıyla Malkara pazarında ki

GÜNDEM 22.01.2019 14:09:00 0
Pazar esnafı ve vatandaşlara bez çanta dağıttılar

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,  Malkara pazarında ki pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek bez torba dağıttı. Ziyaretlerde CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

 

“ÇEVREMİZİ KORUMAK BİZİM ÖNCELİKLİ GÖREVİMİZ”

 

Naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları desteklediklerini ifade eden, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Naylon poşet kullanımının azaltılmasına yönelik uygulamaları Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak destekliyoruz. Çevremizi korumak bizim öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor. Çevre kirliliğinin engellenmesi noktasında çalışmalarımızı genişleterek devam ettireceğiz. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ ve Malkara için üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz” ifadelerine yer verdiler.

 

Haber/ Yakup KARATEPE