Bekiroğlu'ndan anlamlı teşekkür

MHP'den Kapaklı Belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan ve aday adaylığı süresince duruşunu bozmayan Erbay Bekiroğlu, cumhur ittifakı kararı il aday adaylığı sürecinin sona ermesinin

GÜNDEM 22.01.2019 10:26:00 0
Bekiroğlu

Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kapaklı Belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Erbay Bekiroğlu, 2019 yerel seçimleri Kapaklı Belediye başkan aday adaylığı sürecinin MHP Genel Merkezi tarafından alınan ittifak kararı ile son bulduğunu belirtti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bekiroğlu “Aday adaylığım sürecinde desteğini benden esirgemeyen; Tekirdağ il başkanlığı ve yönetimine, Kapaklı ve Çerkezköy ilçe başkanlığı ve yönetimine, Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı ve yönetimine, Kapaklı ve Çerkezköy Ülkü Ocakları başkanları ve yönetimine,  tüm teşkilât mensuplarına, dava arkadaşlarıma ve teveccühlerini benden esirgemeyen Kapaklı halkı, bütün hemşerilerim ile Anadolu ateşini yakan ve hiçbir memleket, mezhep, etnik köken, ideoloji, siyasi düşünce ve inanç ayrımı olmaksızın tüm kalbi ile beni destekleyen ve bağrına basan güzel Türkiye’min Erzurum, Kars, Samsun, Sinop, Ordu, Tokat, Ağrı, Muş, Edirne, Tekirdağ, Kastamonu ve ismini yazamadığım her şehrinden olan tüm hemşerilerime en kalbi duygularım ile teşekkür ederim” dedi.

 

“BAĞLILIĞIM ÖLENE KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

 

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönülden bağlılığının ölene kadar devam edeceğini kaydeden Bekiroğlu, “Zira bizim bağımız makam ve mevki ile değil, vatan sevgisi ile perçinlidir. Şehitlerimizin inanç ve bağlılığından feyz alarak gönül verdiğim bu kutlu davada halkımıza hizmet etmek amacıyla görev yapmak için talip olmayı bana nasip eden Cenab-ı Allah'a şükürler olsun.  İttifak kapsamında belediye başkan adaylıkları açıklanan Hayrabolu adayımız olan MHP Hayrabolu ilçe eski başkanımız Gürol Yıldırım ve Saray adayımız Özkan Yaman’a başarılar diliyorum. Rabbim yardımcıları olsun” dedi.

 

ADLİYEDEKİ GÖREVİNE DÖNECEK

 

Adliyedeki görevine döneceğini kaydeden Bekiroğlu “Bundan sonraki süreçte yine bulunduğumuz görevde, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek gayret ve isteğimizle Kapaklı ve Çerkezköy halkımıza hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Haber / Şaban KARDEŞ