İYİ Parti, Şarköy belediye başkan adayını tanıttı

İYİ Parti Şarköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akkoç için Şarköy'de aday tanıtım töreni düzenlendi. Belediye Başkan Adayı Akkoç, "Geleceğimiz için yaşam kalitesi yüksek bir Ş

GÜNDEM 21.01.2019 15:01:00 0
İYİ Parti, Şarköy belediye başkan adayını tanıttı

Şarköy Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım törenine; Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Tolga Akalın, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya ve partililer katıldı.

 

DEFALARCA UYARMAMIZA RAĞMEN SONUÇ ALAMADIK

 

İYİ Parti Şarköy İlçe Başkanı Aslan Dallı, "Şarköy’de tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Adayımızı tanıtma toplantısında bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Adayımız Şarköy’ümüze hayırlı olsun" dedi. İttifak görüşmeleri ile ilgili bilgileri paylaşan İl Başkanı Sertaç Alkaya, "1 Nisan sabahından itibaren Şarköy ilçemiz İYİ Parti güneşiyle aydınlanacak. Aday tanıtımında biraz geç kaldığımızın farkındayız.  Bildiğiniz gibi İYİ Parti ve CHP Genel merkezlerince büyükşehirde gerçekleşen işbirliğinin ilçelerde de olması için bir karar alınmış, iki partinin yöneticilerinin oluşturacağı birer komisyon marifetiyle bu görüşmelerin sonuçlandırılması tavsiye edilmişti. İYİ Parti olarak hızla komisyonumuzu oluşturup tekliflerimizi hazırladık. Hazırladığımız tekliflerimizi görüşmek üzere CHP heyetini toplantıya davet ettik. Görüşmede Hakkaniyetle hazırladığımız tekliflerimizi anlattık. Sadece dinlediler ve süre istediler. İkinci toplantıda da benzer tavırlar devam etti.  Bu arada da sanki anlaşma olmuş gibi ilçe adaylarını tanıtmaya da devam ettiler.  Bu konuda kendilerini defalarca uyarmamıza rağmen bir sonuç alamadık" şeklinde konuştu.

 

"BU HAFTA İÇİNDE DİĞER İLÇE ADAYLARIMIZIDA AÇIKLAYACAĞIZ"

 

İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya gelinen son durum hakkında bilgi vererek "Sanki;  duymadım, görmedim, bilmiyorum oyununu oynuyorlardı. Resmi başvuruların başlamasına bir aydan az bir zaman kalmasına rağmen bu genişlik ve hiç bir şey konuşulmamış gibi aday tanıtımlarına devam edilmesine kayıtsız kalmamız söz konusu olamazdı. Aksi halde 80 bin seçmenimizin hakkını korumamış olurduk. İYİ Partililer sabırlıdır. Fakat sabrın sınırını da iyi biliriz. Bizimle işbirliği yapmak isteyenler de şunu iyi bilmelidirler; İYİ Partililer kendilerine sunulan rahat koltukları tekmeleyerek, hakkaniyet ve adalet mücadelesi yapmak üzere yola çıkan insanlardır. İYİ Parti ve CHP arasında yapılan işbirliği sürecinin ruhuna uygun davranmak adına, İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı olarak bize düşeni fazlasıyla yerine getirdik, fakat makul bir sonuç alamadık. Bugün burada başladığımız mücadelemizi bu hafta içerisinde diğer İlçe adaylarımızı da açıklayarak tüm il sathına yayma kararındayız" sözlerine yer verdi.

 

"400 VEKİL GİBİ ÇALIŞIYORUZ"

 

İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya'nın ardından konuşan İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, "40 vekille mecliste 400 vekil gibi çalışıyoruz. Mecliste Tekirdağ’ın sorunlarını gündeme getiriyoruz. 24 adet soru önergesi verdim. Şubatta da Şarköy yolunu gündeme getireceğim. İlçe başkanlarımızın ilettiği bütün sorun ve sıkıntıları gündeme getirmeye gayret gösteriyorum" ifadelerini kullandı.

 

"HALKIMIZI DİNLEYECEĞİZ"

 

Yaşam kalitesi yüksek bir Şarköy yaratmak için yola çıktıklarını belirten İYİ Parti Şarköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akkoç, "Buraya gelenlerden gelemeyenlerden Allah razı olsun. Şahsıma verdiğiniz lütuftan dolayı sizlere teşekkür ederim. Halka rağmen değil halkla birlikte anlayışını benimseyen başta genel başkanım ve yöneticilerime teşekkür ederim. Geleceğimiz için yaşam kalitesi yüksek bir Şarköy yaratmak için yola çıktık. Bu hizmete talibiz ve bizde varız. Her alanda her kesimi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışı ile belediyeyi yöneteceğiz. Huzurlu ve mutlu insanlar insanı Şarköy için tarım turizm ve hayvancılığı destekleyen projeler üreteceğiz. 31 mahalle halkı ile istişare ederek ortak akılla projeler geliştireceğiz. Halkımız ile bir araya gelip halkımızı dinleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU