Saadet Partisi Gençlik Kolları'nda görev değişimi

Saadet Partisi'nde bir süredir Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Durmaz, görevi Abdullah Ayhan'a devretti.

GÜNDEM 20.01.2019 17:30:00 0
Saadet Partisi Gençlik Kolları

Mustafa Durmaz’a partiye katkılarından dolayı teşekkür eden Abdullah Ayhan, “Birçok genç kardeşimizi davaya kazandıran Mustafa Durmaz’ın azimli çalışmalarını örnek alarak gençlerimizin hayırlı ve güzel işler yapmasına vesile olacağız. Kötü alışkanlıkları olan gençlerimizi kurtarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Gençleri, ahlak ve maneviyat temelli bir gençlik hareketinin içinde görevlendirmenin en büyük görevleri olduğunu kaydeden Ayhan, “Milli Mücadele, İstiklal Harbi ve Cihan Harbi’nde de gençlerimizin anlatılamayacak kadar çok kahramanlığı görülmüştür. Gençler bu ülkenin geleceğidir. Ülkemiz gençliği tüm dünyadaki mazlumların umududur aslında. Balkanlardan Doğu Türkistan’a Afrika’nın en ücra köşesinde bir damla suya hasret olan küçücük çocukları kurtaracak olan bizim gençliğimizdir. Gençlerimizin bu inanca sahip olduğunu ve tüm dünyayı değiştirecek bir güce sahip olduğunu biliyoruz” dedi.

 

“YARINI KURACAK OLAN GENÇLERDİR”

 

Yarını kuracak olanların gençler olduğunu söyleyen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Ayhan, “Ufku açık, bilinçli, eğitimli ve inançlı gençlerin ülkemize ve dünyaya kazandıracağı güzellikler hayallere sığmayacak kadar büyüktür. Genç; idealleri uğruna fedakarlık yapabilendir” dedi. Tarih boyu milletimizin askeri alanda, siyasal alanda ve bilimsel alanda çok kıymetli gençler yetiştirdiğini kaydeden Ayhan “İşte Milli Görüş bu gençleri yetiştiren görüştür. Sultan Alparslan tarafından Malazgirt’te kazanılan muhteşem bir zafer ile Anadolu’ya giren Milli Görüş bu topraklarda bin yıla yakın bir zamandır inanılması güç zaferler kazanmıştır. Milli Görüş İstanbul’u fetheden görüştür. Milli Mücadele’yi başlatan görüştür. Çanakkale’de iki yüz elli kiloluk mermiyi namluya süren görüştür. Kıbrıs’ta düşman tahkimatından gözünü kırpmadan geçen şanlı Mehmetçik’in görüşüdür. İşte dünyadaki bütün zulümleri bitirecek olan görüş de bu görüştür” dedi.

 

“FIRTINALARA YÖN VEREN KELEBEKLERİN KANAT ÇIRPIŞIDIR”

 

Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak önce ahlak ve maneviyat temelli çalışmalarda dinamik bir kadro ile hep ön planda olacaklarını dile getiren Ayhan “Bu davayı en zor zamanlarda yokluk içerisinde  sırtında taşıyan büyüklerimizden öğrendiklerimizi daha da geliştirerek harfiyen uygulayacağız. Biz ; karada gemiler yapmaya devam edeceğiz lakin , inanacağız ki  Allah eğer isterse denizi ayağımıza getirir. Çünkü biliyoruz ki fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU