Anılarını bir kez daha ölümsüzleştirdiler

Kapaklı Belediyesi tarafından belediye binasının girişinde bulunan alana Türkiye siyasetinin önde gelen isimlerinden Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş'in tablosu asılarak anÄ

GÜNDEM 18.01.2019 13:03:00 0
Anılarını bir kez daha ölümsüzleştirdiler

Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası girişine asılan tablo sayesinde, Türkiye siyasetine yön vermiş isimlerden olan Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş’in anıları bir kez daha ölümsüzleştirildi.

 

"ANILARINI YAŞATACAĞIZ"

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı,"Kapaklı Belediyesi olarak bizler; kökeni, mezhebi, dili, dini, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı aynı sevgi ve hoşgörüyle kucaklayan bir anlayışa sahibiz" sözlerine yer verdi. Siyasi görüşleri farklılık göstermesine rağmen Türkiye siyasetine yön vermiş ve tek amaçları Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkıp ülkemizi yüceltmek olan bu dört ismin anılarını Kapaklı Belediyesi’nde yaşatacaklarını ifade eden Başkan Mandalı, "Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Alparslan Türkeş ve daha niceleri, Türk siyasetine damga vurmuş, bu ülke için, geleceğimiz için birçok emek vermiş değerlerimizdir. Bizler de onların anılarına olan saygımızdan ve isimlerini ebediyen yaşatma isteğimizden dolayı bu dört ismin tablolarını Belediyemizin giriş kısmına astık. Ülkemiz için yaptıklarından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyor; rahmetli siyasetçilerimizi saygı, sevgi, minnet ve şükranla anıyorum"  ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Aleyna ÇELİK