"Yapılamaz denilen projeleri yaptık"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Pınarbaşı, İğneler ve Misinli Mahallelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 16.01.2019 13:21:00 0
"Yapılamaz denilen projeleri yaptık"

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel İğneler ve Misinli Mahalleleri vatandaşları ile bir araya gelerek vatandaşların talep ve şikayetlerini dinlerken yeni dönemde yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi.

 

“DAHA ÇOK ÇALIŞIP DAHA ÇOK HİZMETLER YAPACAĞIZ”

 

Ergene’de bulunan 17 mahallede çeşitli hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceklerini dile getiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmıyoruz. Kırsal mahallelerimizde yol sorununu, su sorununu ortadan kaldırdık, göreve gelir gelmez alt yapısı ve üst yapısı olmayan mahallelerimizde ki sorunları çözüme kavuşturduk. İnsan odaklı projelerimiz ile Ergenemizde güzel hizmetler yaptık, sıfırdan bir belediye kurarak Ergenemize yapılamaz denilen projeleri yaparak hayata geçirdik. Yeni dönemimizde daha çok çalışıp daha çok hizmetler yapacağız" şeklinde konuştu.

 

“BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Trakya’nın yükselen yıldızı Ergene’de yeni dönemin hizmet yılı olacağını dile getiren Başkan Yüksel, “Mahallelerimize aile çay bahçeleri, çocuk oyun parkları, futbol sahaları ve bunun gibi birçok yeni projemiz olacak. Görevimiz Ergene’ye en iyi hizmetleri yapmak, sizlerle birlikte yeni dönemimizde yeni birçok projeyi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri Ergene Belediyesi’nin mahallelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Yüksel’e teşekkür etti.

 

Haber/ Aleyna ÇELİK