ANDA Kardeşe Vefa Derneği'nden arama kurtarma ekibi

Tekirdağ'da bir ilki gerçekleştirerek ANDA Arama Kurtarma Ekibi'ni kurmaya karar verdiklerini dile getiren ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz, "Tamamen gönüllüler tarafından oluşturulan ek

GÜNDEM 15.01.2019 14:36:00 0
ANDA Kardeşe Vefa Derneği

Faaliyete başlamalarının ardından 8 aylık süre içinde birçok projeye imza attıklarını belirten ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi Mustafa Tokgöz, Tekirdağlı hayırseverlerin yardımlarını Tekirdağ'da ki  ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra Suriye Başköy ve Afrin'de faaliyet gösteren yetim merkezlerine de ulaştırdıklarını açıkladı.  

 

"EĞİTİMLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ"

 

ANDA Kardeşe Vefa Derneği Tekirdağ Temsilcisi ve aynı zamanda ANDA Arama Kurtarma Tekirdağ İl Koordinatörü Mustafa Tokgöz, "Tekirdağ'ımız hepimizin bildiği gibi deprem bölgesinde bulunan, sel baskınlarına açık, fabrika sayısının çok fazla olduğu, nüfusu hızla artan, doğal ve beşeri afetlerin her daim yaşanabileceği bir ilimizdir. Gecen hafta itibariyle Çerkezköy Kent konseyinde AFAD tarafından sunulan Temel Afet Bilinci Eğitimi ile eğitim programımıza başladık. İlk eğitimlerimizi 15'i üniversite öğrencisi toplam 50 kişilik bir ekiple tamamlayacağız" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK