Gazilerden Başkan Albayrak'a anlamlı ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin Çerkezköy Hizmet Binası'ndaki makamı

GÜNDEM 14.01.2019 11:25:00 0
Gazilerden Başkan Albayrak

STK'ların durumu hakkında değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette gazilere değer verdiklerini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, " Gazilerimiz vatanımızın bütünlüğü için canlarını ortaya koymuş insanlardır" dedi.

 

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Şehitlerimizin ve gazilerimizin hayatımızda yeri çok farklı. Bu yüzden şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Gazilerimiz vatanımızın bütünlüğü için canlarını ortaya koymuş insanlardır. Bu vatanın savunmasında verdikleri emek, göstermiş oldukları cesaret, azim ve kararlılık bugün bizlerin hür bir şekilde bu vatanda yaşamamıza vesile oldu. Vatan müdafaanız bizler için kutsaldır. Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de uzun ve hayırlı ömürler diliyorum" dedi.

 

SARIKAMIŞ'TAN GETİRDİKLERİ YOPRAĞI HEDİYE ETTİ

 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan'ın, gaziler olarak önümüzdeki günlerde Çanakkale ve Edirne'yi ziyaret etmek istediklerini dile getirmesi üzerine Başkan Albayrak, gidecekleri zamanı kendisine haber vermelerini ve otobüslerinin onlar için her zaman hazır olduğunu belirtti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri de Başkan Albayrak'ın ve Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine olan desteklerini her daim hissettiklerini ifade ederek Başkan Albayrak'a teşekkür etti. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Başkan Albayrak'a günün anısına Sarıkamış'tan getirdikleri toprak, atkı ve plaketi takdim etti.

 

Haber / Özge MERİÇ