Altayoğlu'ndan adaylık açıklaması

2014 yılından bu yana Hayrabolu Belediye Başkanlığı yapan ve 31 Mart 2019'da yapılacak seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden aday gösterilen Fehmi Altayoğlu adaylık açıklamasını yaptÄ

GÜNDEM 13.01.2019 17:06:00 0
Altayoğlu

Adaylık programında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, 12-0 vurgusunu yaparken bunu İYİ Parti ile birlikte yapacaklarını söyledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da kürsüye elinde dosya ile çıktı. Albayrak, “Biz 5 yıl önce bu gün için hesap vereceğiz dedik. Şimdi her adaylık açıklamasında elimizde o ilçeye yaptığımız yatırımların bir dosyası ile geliyoruz. Bu dosya sizlere vereceğimiz hesabın dosyasıdır” dedi. Hayrabolu’ya ciddi yatırımlar yaptıklarını söyleyen Albayrak, bundan sonra da yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

 

“HERKESİN BAŞKANI OLMAK İÇİN ÇALIŞTIM”

 

Hayrabolu Belediye Başkanı ve CHP Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Fehmi Altayoğlu da 5 yıl önce belediye başkanı seçildiğinde parti rozetini çıkararak ‘Herkesin başkanı olacağım dediğini anımsatarak “Herkesin başkanı olmak için var gücümle çalıştım” dedi.

 

“AYNI ANLAYIŞLA ÇALIŞMA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Bugüne kadar hiç ayrım yapmadığını söyleyen Altayoğlu, bundan sonra da aynı anlayış ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Altayoğlu’nun açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, CHP Saray Belediye Başkan Adayı Özgen Erkiş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve çok sayıda partili katıldı.

 

Haber / Özge MERİÇ