Belediyeden 'Dost Eli'

Dünya barışına dikkat çekmek için Norveç'ten bisikletleri ile yola çıkan Norveç vatandaşı Hans ve İsveç vatandaşı Elsa, Süleymanpaşa Belediyesi'nin konuğu oldu.

GÜNDEM 13.01.2019 17:03:00 0
Belediyeden

Gürcistan’a kadar sürdürecekleri bisiklet turunda Süleymanpaşa’yı durak olarak belirleyen ikili kalacak yer sorununa karşı Süleymanpaşa Belediyesi ile iletişime geçti. Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Dost Eli ekipleri konaklama sorununu ortadan kaldırdı.

 

DÜNYA BARIŞINA DİKKAT ÇEKTİLER

 

Norveç’ten başlattıkları bisiklet turu ile ilgili konuşan Hans amaçlarının dünya barışına dikkat çekmek olduğunu dile getirirken Elsa ile böyle bir karara Lüksemburg’da vardıklarını, zorlu hava şartlarında yola çıkmalarının da dünyada yaşanan savaşlar ve açlığa dikkat çekmek için olduğunu, hedeflerine ulaşabilirlerse barışın da savaşların üstesinden gelebileceğine dikkat çekeceklerini inandıklarını ifade etti. Süleymanpaşa’yı da gezme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını dile getiren Hans ve Elsa "İnsanları oldukça sıcak ve modern bir şehir" dedi.  Ertesi gün sabah erken saatlerde tekrar yola çıkan Elsa ve Hans, gösterilen misafirperverlikten dolayı Süleymanpaşa Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE