Başkanvekili Kenar'dan gazetemize ziyaret

Kapaklı Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Kenar, Kapaklı Belediye Başkanı Danışmanı Veli Çeken ile birlikte gazetemize ziyarette bulunarak Gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

GÜNDEM 11.01.2019 14:20:00 0
Başkanvekili Kenar

Kapaklı Belediye Başkanvekili Kemal Kenar ziyarette yaptığı konuşmada, gazetecilerin halkın haber alma özgürlüğü konusunda çok önemli bir misyonu yerine getirdiğine dikkati çekti.

 

GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

 

Medyanın çok önemli fonksiyonlara sahip olduğunu dile getiren Kapaklı Belediye Başkanvekili Kemal Kenar "Medya, toplumsal bilinci artırmak ve güçlendirmek, kamu yararını her zaman ön planda tutmak ve farklı seslerin topluma duyurulmasında çok önemli fonksiyonlara sahiptir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Demokrasinin güçlenmesinde basın kuruluşlarının önemli katkıları vardır. Gazetecilerin halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Çağa ayak uydurmak, doğru bilgiye anında ulaşmak ve bilinçlenmek noktasında gazetecilerimizin gösterdiği çaba, her türlü takdirin üzerindedir. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş gazetecilere Allah’tan rahmet diler, görevlerini başarıyla yerine getiren gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutlar; sağlık, mutluluk, başarı ve esenlikler dilerim" sözlerine yer verdi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gazeteci Şaban Kardeş ise ziyaretten ötürü Kapaklı Belediye Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Kemal Kenar, Kapaklı Belediye Başkanı Danışmanı Veli Çeken’e teşekkür etti.

 

Haber / Özge MERİÇ