Otomobil ikiye bölündü; 1 ölü, 2 yaralı

Saray'da bir otomobil ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil ikiye bölündü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da olay yerine

GÜNDEM 11.01.2019 14:06:00 0
Otomobil ikiye bölündü; 1 ölü, 2 yaralı

Saray’da dün öğlen saatlerinde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, saat 13.00 sıralarında Saray Yuvalı Kavşağı'nda meydana geldi.

 

OTOMOBİL CİPLE ÇARPIŞTI

 

Kırklareli Vize ilçesinde yaşayan ve Çerkezköy’de hastanede tedavi altına alınan yakınını ziyaret etmek üzere yola çıkan  60 yaşındaki Muammer Menlik’in kullandığı 34 FYV 69 plakalı otomobil, Saray'ın Yuvalı Kavşağı'nda Abdullah Demirkan’ın kullandığı 34 YP 8737 plakalı ciple çarpıştı.

 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Çarpmanın şiddetiyle otomobil ikiye bölünürken, araçta bulunan Muammer Menlik’in 67 yaşındaki ablası Münevver Menlik olay yerinde hayatını kaybederken, Muammer Menlik ve eşi Arzu Menlik ise yaralandı. Cip sürücüsü Abdullah Demirkan ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ