Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladılar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında kahvaltı programı düzenlendi. Basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutlayan Çerkezköy Ti

GÜNDEM 10.01.2019 16:32:00 0
Basın mensuplarını kahvaltıda ağırladılar

Faruk Güllüoğlu Pastanesi’nde 10 Ocak Perşembe günü saat 10:00’da düzenlenen kahvaltıya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Rasim Bilgen, Metin Taşdelen, Ayhan Arslan, Çerkezköy TSO Genel Sekreteri Hakan Gel ve bölgede çalışan basın mensupları katıldı.

 

"GAZETECİLİK ZOR BİR MESLEK"

 

Kahvaltı programında açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, "Sizler bizim için çok değerlisiniz. Haber ve bilgi ulaşımında emek ve özverilerinizden dolayı hepinizi kutluyorum. Gazetecilik zor bir meslek. 7 gün 24 saat emek sarf ediyorsunuz. Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltıya katıldığınız için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun" şeklinde konuştu. Kahvaltı programı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin tarafında basın mensuplarına hediye takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Haber / Seda AKYOL - Özge MERİÇ