Doğadaki hayvanları unutmadılar

Ergene İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri kış aylarında yiyecek bulmakta zorlanan kuşlar için plastik şişelerden kuş yemlikleri yaparak Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim etti.

GÜNDEM 9.01.2019 15:48:00 0
Doğadaki hayvanları unutmadılar

Ergene İmam Hatip Ortaöğretim öğrencileri ve öğretmenleri Ergene Belediyesi Veteriner işleri ile iletişime geçerek güzel bir çalışmanın altına imza attılar. Plastik şişelerden yapmış oldukları kuş yemliklerini süsleyen öğrenciler, yemlikleri Ergene Belediyesi Veteriner Hekimi Ahmet Sezer’e teslim etti.

 

KUŞLAR İÇİN UMUT OLDU

 

Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile ortak bir çalışmanın altına imza atan Ergene İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri yaşadığı ilçenin doğasına sahip çıkarak, kış aylarında yiyecek bulmakta zorluk yaşayan doğada ki kuşlar için umut oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ergene Belediyesi Veteriner Hekimi Ahmet Sezer, "Öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz bu güzel projede bölgemizde muhtelif alanlarda güvenli yükseklikte ağaçlara plastik kuş yemliklerini koyarak soğuk kış aylarında kursaklarında bir lokma yiyecek geçmesini sağlayacağız" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ