İYİ Parti Milletvekili Enez Kaplan'dan TTSO'ya ziyaret

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan parti olarak yaptıkları çalışmaları ve yaklaşan yerel seçi

GÜNDEM 4.01.2019 12:33:00 0
İYİ Parti Milletvekili Enez Kaplan

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ve beraberindeki İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, Belediye Meclis Üyesi Rüştü Özgün, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile parti yetkilileri ile birlikte, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Düzenlenen ziyarete Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Göksel Karaevli ve Cemil Koçaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Muzaffer Destereci, Bahadır Yazıcı, Erhan Tanrıöver ve Serdar Gül katıldı.

 

YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan parti olarak yaptıkları çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimlere dair hazırlıkları Tekirdağ TSO yöneticileri ile paylaşarak, Tekirdağ TSO yönetimine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Milletvekili Enez Kaplan ve Parti Yöneticilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti. Görüşme gündeme ilişkin konuların görüşülmesi ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

 

Haber / Özge MERİÇ