Çevre dostu yol çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yol çalışmaları devam ediyor. Ekipler petrol türevi ürün içermemesi nedeniyle çevre dostu olarak bilinen beton yol hizmetini son olarak Kapaklı'da Alaattin ve Mevlana caddelerind

GÜNDEM 3.01.2019 13:56:00 0
Çevre dostu yol çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları yürütülüyor. Soğuk hava şartlarında da uygulanabilen ve petrol türevi ürün içermemesi nedeniyle çevre dostu olarak bilinen beton yol hizmeti son olarak Kapaklı'da Alaattin ve Mevlana caddelerinde yapıldı.

 

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR

 

Asfalt yola göre doğal olması nedeniyle çevre dostu olarak bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yolu inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Çalışmaların bir program dahilinde durmaksızın sürdürüleceğini belirterek, "Altyapı çalışmalarımız il genelinde büyük oranda tamamlandı. Tüm ağırlığımızı üstyapı çalışmalarına veriyoruz. Her şeyin en iyisini hak eden halkımız için bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Haber / Aleyna ÇELİK