Tekirdağ'da Güven ve Huzur Uygulaması

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için "Türkiye Güven Huzur Uygulaması" kapsamında arama, denetim ve kontrollerinin yapıldığını açıkladı.

GÜNDEM 1.01.2019 15:37:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu yerlerde "Türkiye Güven Huzur Uygulaması" adı altında arama denetim ve kontrollerin yapıldığını bildirdi.

 

9 ŞAHIS YAKALANDI

 

"Türkiye Güven Huzur Uygulaması" kapsamında düzenlenen arama denetim ve kontrollerde 2 bin 395 şahsın GBT sorgulaması yapıldığı, çeşitli suçlardan aranan 9 şahsın yakalandığı açıklandı. 73 umuma açık yerin denetlendiği, 6 şahsa bin 348 TL idari para cezası uygulandığı belirtildi.  Yapılan trafik denetimlerinde 15 araca bin 997 TL cezai işlem uygulandığı, 1 aracın trafikten men edildiği açıklandı. Yapılan kontrollerde 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve bu silahlara ait 50 adet fişek, 1 adet kesici delici alet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği kaydedildi.

 

Haber / Özge MERİÇ