Kasa hırsızları polisten kaçamadı

Çerkezköy'de bazı kurum ve işyerlerinde çelik kasa hırsızlığına karışan 4 kişi Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ve Çerkezköy İlçe Emniyet

GÜNDEM 30.12.2018 17:34:00 0
Kasa hırsızları polisten kaçamadı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Çerkezköy’de işyerinden ve kurumdan meydana gelen hırsızlık olayının ardından harekete geçti.

 

YÜZLERCE KAMERA KAYDI TEK TEK İNCELENDİ

 

İçinde 25 bin liralık altın olduğu belirtilen çelik kasa ile kayıplara karışan şüphelileri yakalamak için yaklaşık 15 gün boyunca titiz bir çalışma yapan ve olay yeri ve çevresindeki yüzlerce güvenlik kamerası kaydını mercek altına alan polis ekipleri, olayı Mahmut T., Uğur F., Suat B., İrfan T. ve Üzeyir U. isimli şahısların gerçekleştirdiğini ve bu şahısların 34 BNF 286 plakalı araçla geliş-gidiş yaptıklarını tespit etti. Şahısların kimliklerini tespit eden Tekirdağ ve Çerkezköy polisi, operasyon için düğmeye bastı. Şüphelilerden M.T. Kapaklı’da gözaltına alınırken, U.F., İ.T. ve Ü.U. da İstanbul’da yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar Çerkezköy’e getirilirken, Çerkezköy Adliyesi’nde hakim karşısına çıktı.

 

3 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 1’i ise denetimli serbest bırakıldı. Olaya karıştığı belirlenen Suat B.’nin yakalanması için de çalışmalar devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ