TRAKYAKA yılın son toplantısını Tekirdağ'da yaptı

Trakya Kalkınma Ajansı, 2018 yılının son toplantısını Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yaptı. Toplantıda konuşan Vali Yıldırım, "Tekirdağ'ı, Edirne'yi,

GÜNDEM 30.12.2018 11:49:00 0
TRAKYAKA yılın son toplantısını Tekirdağ

Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşüldüğü toplantıda 2018 yılı ajans insan kaynakları politikası raporu onaylandı. Avrupa Birliği Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı ve Erasmus Plus Programına proje hazırlanması ve kabul edilmesi halinde uygulanması için Genel Sekretere yetki verilmesinin ardından 2018 yılı içinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 22.EMITT Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılım hakkında bilgi verildi. 2019 yılında İstanbul Yenikapı fuar alanında düzenlenmesi planlanan ‘’Trakya Tanıtım Günleri’’ etkinliğinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

ASYAPORT LİMANI’NDA DÜZENLENDİ

 

Tekirdağ Asyaport’ta Limanı’nda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yıldırım, Kırklareli Valisi Osman Bilgin,  Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

 

LİMANI İNCELEDİLER

 

Toplantının ardından Edirne Valisi Ekrem Canalp, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Asyaport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer’den limanın çalışmaları hakkında bilgi alırken, MSC ARIANE adlı konteyner gemisini gezdi. Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Asyaport Barboros Römorkuruna binerek denizden limanı inceledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU