Optimed, doktor heyetini ağırladı

Özel Optimed Hastanesi, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen sağlık turizmi projeleri kapsamında Gümülcine ve İskeçe'den gelen doktor heyetini düzenledikleri kahvaltı programında ağır

GÜNDEM 25.12.2018 13:44:00 0
Optimed, doktor heyetini ağırladı

Gümülcine ve İskeçe’den gelen doktor heyeti, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, Başhemşire Sevda Sümbül, Kurumsal İletişim Ekibi Nagihan Aktaş, Nuran Başyurt tarafından karşılandı. Düzenlenen kahvaltıda, Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu, Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yasin Mecdel ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İsa Kaman da yer aldı.

 

HASTANE İLE İLGİLİ VERİLERİ PAYLAŞTI

 

Kahvaltı programı öncesinde kısa bir hoş geldin konuşması yapan Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan hastane ile ilgili verileri paylaşarak, kaç hastaya bakıldı, kaç yıllık bir kurum, yatak kapasitesi gibi konuları anlattı. Soru cevap şeklinde ilerleyen kahvaltı programının ardından, Gümülcine ve İskeçe’den gelen doktor heyeti ve hastane yönetimi hastanenin tüm bölüm ve polikliniklerini gezdi. Yapılan işlemler anlatılarak revize edilen alanların neden yenilendiği ve hastaneye neler kattığı bilgisi paylaşıldı.

 

Haber / Aleyna ÇELİK